Ashleigh & Burwood+geuren

03-12-2023

Ashleigh & Burwood biedt een uitgebreid assortiment aan geuren voor hun geurlampen en andere geurproducten. Hier zijn enkele van de geuren die ze vaak aanbieden:

  1. Fruitige geuren: Denk aan geuren zoals sinaasappel, appel, bessenmix of citroen. Deze geuren kunnen verfrissend en levendig zijn, perfect om een frisse sfeer in huis te brengen.
  2. Bloemige geuren: Rozen, lelies, jasmijn en lavendel zijn enkele van de bloemige geuren die ze aanbieden. Deze geuren zijn vaak rustgevend en zorgen voor een vleugje zachtheid in huis.
  3. Kruidige geuren: Kaneel, peperkoek, kruidnagel en gember zijn populaire kruidige geuren die goed passen bij de herfst- en winterseizoenen. Ze creëren een warme en uitnodigende sfeer.
  4. Houtachtige geuren: Sandelhout, cederhout en dennen zijn geuren die een meer aardse en rustgevende ambiance in huis brengen, waardoor een gevoel van natuur en sereniteit ontstaat.
  5. Feestelijke geuren: Tijdens de feestdagen biedt Ashleigh & Burwood vaak speciale geuren aan zoals dennenboom, kaneelstokje, kruidnagel of winterbries. Deze geuren zijn perfect om de kerstsfeer in huis te halen.

Je kunt mixen en matchen met verschillende geuren door bijvoorbeeld geurlampvloeistoffen te combineren om je eigen unieke geur te creëren. Het assortiment geuren van Ashleigh & Burwood biedt veel mogelijkheden om de sfeer in huis aan te passen aan jouw voorkeur en de gelegenheid.

Opmerkingen

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling